اتاق بین الملل انگلیس ترزا می نخست وزیر انگلیس

اتاق: بین الملل انگلیس ترزا می نخست وزیر انگلیس حزب محافظه کار نظرسنجی کمرس انتخابات پارلمانی

گت بلاگز اخبار پزشکی کم کردن ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو ، آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه‌های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ شروع شده است و

کم کردن ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو ، آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی / کم کردن ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو

عبارات مهم : تغذیه

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ شروع شده است و در سراسر کشور انجام می شود.

دکتر هدایت حسینی در گفت وگو با ایسنا، راجع به بااهمیت ترین کارها انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور در جهت ارتقاء سلامت غذایی در کشور و کم کردن عوامل خطر، گفت: انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان یکی از زیرمجموعه های وزارت بهداشت در حوزه سلامت غذا، به طور بسیار جدی در چند سال اخیر ورود پیدا کرده و در حال حاضر حدود شش برنامه ملی را در حوزه سلامت غذا تدوین کرده است.

وی افزود: یکی از بااهمیت ترین برنامه های ما در سال تازه بحث پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی هست. بر این اساس در برنامه پایش عوامل خطر تغذیه ای، پنج ریسک فاکتور و عامل خطر مشمول بر نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس و اشباع را در مواد غذایی صنعتی و صنفی در سراسر کشور مورد ارزیابی قرار داده و این اطلاعات را به شرکت غذا و دارو و وزارت بهداشت ارسال می کنیم تا در سیاست گذاری ها مورد استفاده قرار گیرد.

کم کردن ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو ، آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

کاهش ۳ درصدی شکر در شیرهای طعم دار و شیرکاکائو

حسینی با بیان اینکه در حال حاضر بعضی از استانداردهای مواد غذایی در حال عوض کردن هست، افزود: به عنوان مثال با همکاری سیاست گذاران حوزه غذا اقدامی در جهت کم کردن شکر در شیرهای طعم دار و شیرکاکائوها انجام دادیم که با این کارها میزان شکر در این محصولات به میزان قابل توجهی کم کردن یافت و از حدود ۸ تا ۹ درصد به شش درصد می رسد.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه‌های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ شروع شده است و

بررسی سبد غذایی ایرانیان

وی با بیان اینکه به طور همزمان اسیدهای چرب ترانس و اشباع را هم طی این برنامه پایش کردیم، گفت: برنامه دیگری که در انستیتو تحقیقات تغذیه ای تدوین شده، بسیار مهم است و امسال در حال انجام آن هستیم، تعیین سبد غذایی مردم کشور عزیزمان ایران هست. تعیین مواد غذایی مردم از نظر کمی و پاسخ به اینکه آیا مردم به اندازه کافی پروتئین، انرژی، ویتامین و… دریافت می کنند، از اهداف این برنامه و از پرسشها مهم در حوزه سلامت هست. بر این اساس بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ شروع شده است و در کشور انجام می شود.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افزود: بررسی سبد غذایی ایرانیان آمار، اطلاعات و شواهدی را جهت سیاست گذاران حوزه اقتصاد، کشاورزی، واردات و صادرات مواد غذایی و سلامت و بهداشت تامین می کند تا بدانیم که خانواده های ایرانی چه کمبودها یا پُربودهایی در حوزه مواد غذایی دارند. هرچند که این پایش ها زیاد جنبه تغذیه ای و سلامت تغذیه ای دارد، ولی جزو آمارها و اطلاعات ارزشمند ما در حوزه وزارت بهداشت محسوب می شود. این اطلاعات با حضور در منزل های مردم و مصاحبه با زن خانواده که مسوول تهیه غذا هست، جمع آوری می شوند و در تمام کشور و سراسر استان ها انجام خواهد شد. سپس آمار و اطلاعات این بررسی ها در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور مورد بررسی قرار می گیرد و نتیجه های آن جهت سیاست گذاران استفاده می شود.

حسینی با اشاره به برنامه کم کردن نمک در نان، گفت: خوشبختانه برنامه کم کردن نمک در نان به شکل خوبی اتفاق افتاده هست. در واقع میزان نمک مجاز نان ۱.۸ درصد است که به نظر می رسد این کار از نظر ضوابط و مقررات به خوبی پیش رفته هست. البته نتیجه های پایش های ما نشان می دهد که میزان نمک در بعضی نان ها همچنان بالاتر از میزان مجاز هست. بنابراین هنوز باید توجه بیشتری به کنترل کیفیت نان داشته باشیم.

کم کردن ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو ، آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

سه منبع دریافت نمک ایرانیان

وی با بیان اینکه معمولا میزان نمک در نان های صنعتی در حد مجاز هست، افزود: البته باید توجه کرد که تقریبا ۸۵ تا ۹۰ درصد نان های مصرفی کشور، نان های سنتی و صنفی هستند و این نشان می دهد که هنوز بااهمیت ترین منبع دریافت نمک ما ایرانیان بعد از نمکی که سر سفره قرار می گیرد، نان هست. بنابراین بعد از نمک سر سفره، نان به عنوان بااهمیت ترین ماده دریافت نمک در رتبه اول قرار دارد. رتبه دوم و سوم دریافت نمک نیز در کشور به ترتیب پنیر و دوغ است که بااهمیت ترین منابع دریافت نمک از طریق مواد غذایی محسوب می شوند.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه‌های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ شروع شده است و

چه نانی بخوریم؟

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه در زمینه بعضی اظهارنظرها مبنی بر استفاده زیاد از نان صنعتی، گفت: راجع به استفاده زیاد از نان صنعتی یا سنتی تاکیدی وجود ندارد، بلکه تاکید ما استفاده از نان سالم هست. باید توجه کرد که بعضی از نان های سنتی ما بسیار سالم هستند؛ به طوریکه میزان نمک ارزش بسیار کم و حتی زیر یک درصد هست، از مواد اولیه مرغوب تهیه شده است اند و فرایند تخمیر آنها به درستی انجام شده است هست. بنابراین تاکید ما بر مصرف نان سالم است حال چه در صنعت تولید شود چه در صنف.

کم کردن ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو ، آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

واژه های کلیدی: تغذیه | سلامت | برنامه | دریافت | تحقیقات | مواد غذایی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog